Астрология и донорство – последният семинар на DAV България за календарната 2016 г.

Астрология и донорство – последният семинар на DAV България за календарната 2016 г.

Последният за календарната 2016 г. и първият от новия, шести сезон, семинар на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България се проведе на 3 декември в София. През целия семинарен ден бяха тълкувани различни номерологични и астрологични казуси, свързани с влиянието и начина на взаимодействие между Черната луна, Лилит, и планета при различни аспекти между двете.

Основните дискусионни въпроси бяха на тема донорство и астрология, като: съществува ли забрана за хората със Слънце, Луна или асцедент в Стрелец да бъдат донори или да им бъде извършвана трансплантация или забраната е само когато транзитната Луна в момента на операцията е в Стрелец; Има ли забрана за трансплантация за хората, които имат Стрелец в някой от домовете на здравето; Как влияе на трансплантацията положението на Стрелец, когато е на върха на дом на лечимите болести или когато е на върха на 9 или 12 дом.

Първият председател на дружеството Светлана Тилкова – Алена изнесе два доклада за изборите за президент на САЩ и на България. Първият: Доналд Тръмп – какво очаква американците през следващата година, а вторият анализираше номерологично и астрологично личността на новоизбрания български президент Румен Радев.

По традиция семинарът завърши с вечеря и дружески духната свещичка за петата годишнина на дружеството.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.