DAV - България проведе първия си семинар

DAV - България проведе първия си семинар

Международният приятелски кръг на Германският съюз на астролозите в България, както е цялото наименование на филиала на съюза у нас, проведе първия си семинар след съучредителната си сбирка на 3.12.2011 година.

Семинарът се проведе в конферентната зала на хотелския комплекс в ботаническата градина двореца в Балчик на 21 април 2012 година.

Програмата включваше шест доклада с начало 10.00 ч. Първият семинар премина под мотото "Номерология и карма" с раздели съдбовен път и прераждания, бизнес и кармична номерология, номерологията и зачеването, травмите и вибрацията на личния ден.

Пет от докладите бяха изнесени от Алена.

Докладът, свързан с номерологията и зачеването, бе поднесен на аудиторията от Ралица Замфирова - ученичка на Алена, като нейна първа изява, след завършването на първо ниво на курса - "Номерология и карма". Ралица беше аплодирана от участниците в семинара и похвалена от своята учителка - Алена.

Освен отлично преминалия семинарен ден участниците и гостите на саминара се насладиха на първия си допир до морето, на красотата на ботаническата градина и на двореца Балчик. Имаха възможност да се разходят, да се попекат, да разговарят на интересни теми по време на приятелските обед и вечеря.

Следващия семинар на сдружението ще се проведе през месец май в Стара Загора.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.