Семинар на DAV България – месец февруари, 2020 г.

Семинар на DAV България – месец февруари, 2020 г.

Печеливши вибрации за регистрация на фирма

Зимният семинар от деветия сезон на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България се проведе на 29 февруари в София.

Семинарният ден започна с представянето на новия сборник с избрани доклади от Алена, който получиха всички членове на дружеството.

За разлика от други семинари настоящият беше изпълнен с номерологични и астрологични тестове със средна до голяма сложност, които отговарят на майсторския астро-номерологичен клас, ръководен от Първия председател на дружеството – Светлана Тилкова – Алена.

През обедната почивка за желаещите беше организирана бърза пешеходна екскурзия до парка „Славейковите дъбове“ в Лозенец.

По традиция семинарът завърши с дружеска вечеря и много въпроси към Алена за миналото, настоящето и бъдещето на Земята, България, човека и неговото общение с други вселенски цивилизации.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.